COTTON

NAK BUAT BAJU CUSTOM MADE UTK SYARIKAT ATAU KELAB ANDA? NAK PRINT DESIGN ANDA SENDIRI?

Dah jadi trend sekarang buat baju casual untuk sesebuah Syarikat atau Kelab dengan cetakan Full Color Sublimation.

Apa kelebihan Cetakan Sublimation ni? Sebab apa ramai yang suka?

MENGAPA ANDA WAJIB MEMILIH CETAKAN SUBLIMATION?

Cetakan Full Color

Cetakan sublimation boleh dibuat full color. Design yang direka biasanya adalah full color body. Ianya lebih ekonomi berbanding jenis cetakan yang lain.‚Äč

Material Kain Yang Selesa

Kebiasaanya material yang digunakan adalah jersey atau microfiber eyelet. Material ini amat selesa dan tidak panas sesuai untuk dipakai indoor dan outdoor.

Cetakan Tahan Lama

Antara keunikan cetakan Sublimation adalah ianya dicetak terus di atas kain. Oleh itu, cetakannya amat tahan lama dan tidak luntur warna.

Pelbagai Saiz dan Pattern

Seperti kebanyakan jenis Tshirt, Jersey sublimation ini boleh dicetak dalam pelbagai saiz baju dan pattern. Saiz dan pattern baju boleh mengikut permintaan anda.

APA YANG KAMI TAWARKAN UNTUK ANDA?

Lebih 50 Ready Design Tersedia

Untuk memudahkan anda, kami menyediakan lebih 50 pilihan Ready Design. Jika tiada design pihak kami boleh designkan untuk anda. Kebiasaannya pelanggan memilih Ready Design kerana lebih mudah dan cepat.

Lebih 10 Pattern Tersedia

Untuk memenuhi citarasa anda, kami menyediakan lebih 10 pattern t-shirt untuk anda pilih. Antaranya pattern Collar, V-neck, Roundneck, Muslimah, Mandarin Collar, Zipped Collar dan banyak lagi.

Tempoh Siap Ikut Kehendak Anda

Tempoh siap cetak Sublimation Custom made biasanya mengambil masa dalam 20-25 hari bekerja bergantung pada kapasiti. Kami juga boleh menerima tempahan urgent bergantung pada kapasiti tempahan.

Urusan Tempahan Yang Mudah

Pelbagai cara kami sediakan untuk memudahkan anda membuat tempahan dan pertanyaan. Kami beroperasi secara online dan offline. Team kami bersedia melayan pertanyaan anda.

Minimum Tempahan 1 Helai

Kami amat memahami permintaan anda. Kami menawarkan minimum tempahan 1 helai mungkin untuk anda jadikan sebagai sample sebelum tempahan dengan kuantiti sebenar dibuat.

Penghantaran Seluruh Dunia

Pihak kami akan menguruskan segala urusan penghantaran ke seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak, Singapura & Brunei. Kos pengeposan adalah bergantung pada berat dan lokasi.

SIAPA KAMI ?

Jom Cetak Tshirt merupakan sebuat entiti atau jenama di bawah syarikat Imtiaz Digital Sdn Bhd. Kami merupakan syarikat percetakan bumiputera yang telah beroperasi sejak tahun 2010 dan telah diiktiraf sebagai pengedar sah oleh Kementerian Kewangan Malaysia (MOF). Kami menawarkan percetakan T-shirt dan Uniform dengan harga yang amat berpatutan sesuai dengan bajet pelanggan. Kami juga amat menekankan kualiti dan kepuasan pelanggan.

Antara pelanggan yang sentiasa menyokong kami adalah dari kalangan pelajar-pelajar IPT, jabatan-jabatan kerajaan dan bukan kerajaan, NGO, IPTA/IPTS, syarikat-syarikat korporat dan orang perseorangan. Kami beroperasi secara Online & Offline. Kami telah menyediakan sebuah showroom di Batu Caves untuk memudahkan para pelanggan merasai kelainan produk kami. Kami juga menyediakan pelbagai platform online yang lebih mudah untuk diakses pelanggan.

0
Tahun Pengalaman
2000
Pelanggan
0
Ready Design
0
Pattern Tshirt

ANTARA CONTOH DESIGN

Design Sublimation ada lebih 20 design !

HARGA KAMI

ROUNDNECK SHORT SLEEVE

RM 22
90
Sehelai
  • RM 22.90/helai = untuk tempahan 500 helai
  • RM 26.90/helai = untuk tempahan 100 helai
  • RM 39.90/helai = untuk tempahan 20 helai
Popular

COLLAR SHORT SLEEVE

RM 28
00
Sehelai
  • RM 28.00/helai = untuk tempahan 500 helai
  • RM 32.00/helai = untuk tempahan 100 helai
  • RM 47.00/helai = untuk tempahan 20 helai

ROUNDNECK MUSLIMAH

RM 35
00
Sehelai
  • RM 35.00/helai = untuk tempahan 500 helai
  • RM 40.00/helai = untuk tempahan 100 helai
  • RM 55.00/helai = untuk tempahan 20 helai

NAK TENGOK KATALOG DESIGN KAMI?

HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK SEBUT HARGA !

No. 6-1, Jalan PPS2, Pusat Perdagangan Selaseh, 68100 Batu Caves, Selangor

Isnin - Jumaat: 9.00 pg - 6.00 ptg, Sabtu: 9.00 pg - 1.00 ptg